PRESENTS

NYTÅRSPLANER

new year's eve

Nytåret er for mange årets fest. Ikke for mig. Faktisk bryder jeg mig slet ikke om nytåret. Jeg synes ikke at fyrværkeri og alkohol hænger sammen, og jeg tror også at netop denne kombination er skyld i de mange skader hvert nytår. Det er bare ikke mig, og så er jeg også noget nær panisk angst for fyrværkeri, grundet et fyrværkerioverfald som barn. Så jeg skal holde nytår herhjemme med mine forældre og hundene og passe på dem (altså hundene), som jeg har gjort de sidste par år. YOLO! Vi skal traditionen tro have rejecocktail til forret – min absolutte nytårsfavorit! – og resten er jeg faktisk ligeglad med. Bare jeg får min rejecocktail!

Hvis jeg skulle ud og svinge træbenet, ville jeg iklæde mig ovenstående outfit. Det er smukt, festligt og stadig enkelt og elegant. Realiteten er dog anderledes, da jeg vil være iført et par almindelig sorte jeans og min nye angorasweater fra H&M. Det er nu også meget hyggeligt! Find forhandlere her.
Hvad skal I lave nytårsaften?

2

 • Virkelig flot outfit, lidt lignende det jeg selv skal have på (lædershorts, cami, blonde soft-bra, blazer alt sammen i sort, med spidse slangestiletter og rigtig bling-smykker til, med løst bølget hår, en enkel make up og oxiderede negle). 😉

  Kan godt følge dine argumenter, det virker ikke ligefrem som en god blanding de to ting. Selv starter jeg aftenen med min familie og venner, ved vores naboer, som er traditionen tro hos os. Vi spiser flere lækre retter, ser det klassiske nytårsTV med dronningens nytårstale, ‘Vær velkommen Herrens År’, 90års fødselsdag (MUST!), rådhuspladsen osv., mens vi nyder panoramaudsigten ud over byen fra stuen (hvor er det egentlig fedt at kunne sidde i en lænestol nytårsaften med panoramaudsigt og nyde andre folk brænde penge af, mens man selv sparer. Hihi en lidt morbid udskejelse fra mig ;)) Derefter midnat har jeg så selv en aftale om at tage i byen i lokalen, for at mødes med mine venner og ønske dem godt nytår og lige feste lidt sammen, og så regner jeg med at slutte hjemme ved nogle venner eller bare hjemme hos mig selv en gang hen ad morgenstunden.

  Håber at du og din familie får et godt nytår, og at dyrerne klarer sig godt igennem det. 🙂

  Mvh. Anna-Sophie 🙂
  http://www.annahontas.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Det er et rigtig fedt og enkelt outfit, ja – og dit lyder også rigtig fedt. 🙂

   Det lyder også til, at du skal have en rigtig hyggelig nytårsaften – jeg bryder mig også bedst om at sidde indenfor og se fyrværkeri, og vide at jeg ikke selv har smidt penge op i luften. 😀 Så hellere købe et par nye sko :p

   Mange tak, og i lige måde – jeg håber du får en rigtig god aften/nat/morgen. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRESENTS