11.12.13

JULEPYNT

julepynt julepynt2 julepynt3

I dag i Decemberlegen, skal jeg fortælle om julepynt. Jeg har jo allerede lavet et indlæg omkring hjemmelavet julepyt (her), men denne gange vil jeg fortælle lidt om, hvilket julepynt jeg selv godt kan lide.

Jeg er opvokset med klassisk jylepynt, og da min mor er meget kreativ, har julepynten altid være spændende, men stadig i den klassiske røde farve – og der skulle helst heller ikke være for meget af det. Hos min svigerforældre er det helt omvendt, for her er hele huset fyldt med nisser, og min svigermor bruger lang tid på at pynte op. Tværs gennem stuen hænger en snor, med alt det julepynt, der skal på træet. Her hænger det indtil juletræet kommer op.  Juletræet pyntes med kulærte pærer, hvor det hjemme hos os, kun er hvide/gule pærer, og generelt sparsom pyntet.

Jeg synes julepynt er hyggeligt, men jeg er mest til den rene, enkle og gerne hvide julepynt. Jeg synes det er så fint og enkelt, og så er det nemt at stille frem. Der må dog gerne være en blanding mellem købt og hjemmelavet julepynt. Der er altid mere sjæl og personlighed, i hjemmelavet julepynt. Jeg gider heller ikke bruge særlig mange penge på det, derfor er det også vigtigt, at det meste kan bruges resten af året, og at det der ikke kan, har været billigt eller hjemmelavet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11.12.13