CAMI DRESSES

FEM JULESANGE

Mads Langer – I en stjerneregn af sne

Wham! – Last Christmas

Mc Einer – Jul Det’ Cool

Martin Brygman, Julie Berthelsen – Jesus & Josefine

De Nattergale – The Støvle Dance

Jeg er faktisk lidt en sucker for julesange. Jeg synes de er så hyggelige, og giver en god stemning. Det er både de gamle klassikere, som Last Christmas, og også de nyere sange – fx julekalendersange, jeg er vild med. Jeg kan faktisk bare godt lide dem. Det er lidt uheldigt, for min kæreste gider kun høre nogle ganske få julesange. Men når jeg sidder derhjemme, eller fx skal rydde op eller gøre mig klar til noget, så kommer julesangene på, og så er det julehygge! Ovenover har jeg givet et bud på fem julesange, som jeg er særligt glad for, da det er dagens opgave, i Decemberlegen.

Jeg vil i samme anledning undskylde for manglende indlæg i går – men jeg har været lidt småsyg henover weekenden, og valgte derfor at holde fri i går. I dag er jeg stadig syg, og det er kun blevet værre, af at jeg har været i Aalborg med min kæreste og mine forældre, for at købe gaver, vinterfrakke og se på julepynt i gågaden. Vi er ofte i Aalborg for at shoppe, men det er altid storcentret, så det var hyggeligt at gå en tur i gågaden, på trods af det dårlige vejr. I må have en god mandag aften, nu vil jeg lægge mig til at sove!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAMI DRESSES