ALL YOU NEED IS CREATIVITY

DEN BEDSTE JULEKAGE

santa-hat-brownies1-e1345424440189Nogle af mine yndlingskager her til jul, er faktisk min mormors pebernødder og vaniljekranse og nogle småkager, som min svigermor altid bager. De er alle virkelig gode! Jeg bager dog ikke selv, selvom jeg egentlig gerne ville. Jeg kan heller ikke give jer opskrifter på mine ovennævnte yndlings julekager, fordi de alle er hjemmebagte – men i stedet vil jeg give jer en opskrift, på den enormt søde kage, som I kan se på ovenstående billed. Er den ikke bare for kær og anderledes? Desværre er opskriften på engelsk, men kagen kan let laves, med udskårne brownies, jordbær og flødeskum. Find den engelske opskrift her og find andre søde og anderledes julekager her – også på engelsk, desværre.

Jeg håber, at I alle er kommet godt igennem Bodil Storm, og så vil jeg ønske jer en glædelig 6. december.

2

 • Pebernødder slår aldrig fejl 😉 hehe.
  Off Topic; Hvor ser de bare skønne ud de kager på billedet! 😀 Det er ret smart lavet med nissehuser af jordbær 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Det gør de nemlig ikke nej, det ved man bare hvad er! 😉
   Ja, det er super smart – hvis det da er til at finde ordentlige jordbær, på den her tid af året? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL YOU NEED IS CREATIVITY