WHAT TO DO IN THE NIGHT

TROUSERS AND SKIRTS FOR FALL

fall pants
 

Så er vi kommet til næste kategori, i efterårs- og vintergarderoben: underdele, såsom shorts, nederdele og bukser. For det første er det vigtigt at understrege, at man sagtens kan bruge sine nederdele og shorts om vinteren, med et par strømpebukser eller nylonstrømper under. Men for mange af os, bliver det altså alligevel en tand for koldt, en stor del af tiden, så derfor er det vigtigt at have fyldt skabet op med varme bukser og jeans. Her kan man gå efter lige den model og farve, man bedst kan lide. Jeg har det bedst med mørke, ensfarvede jeans, og er også så småt begyndt at forelske mig i de løse sweatpants. Andre er mere til farver og mønstrer, og så er det dét man skal gå efter. Er man alsidig, går man ikke helt galt i byen, med et par boyfriend jeans, lidt forskellige stramme jeans og et par behagelige og pæne sweatpants.

Se de tidligere indlæg om efterårs- og vintergarderoben her og her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT TO DO IN THE NIGHT