EBAY TIP: SKIRTS

PINTEREST

pinterestNogen af jer så måske indslaget i Go’ Morgen Danmark i morges, omkring pinterest – og som en lille apropos til det, vil jeg lige smide et link til min egen pinterest. Til de af jer, der ikke ved hvad pinterest går ud på, så er det et sted, hvor man kan samle sine inspirationsbilleder. Man opretter et board, med et bestemt tema, og ‘pinner’ så sine billeder under de forskellige boards. Man kan både søge på pinterest, og ‘pinne’ billeder fra andre hjemmesider, hvis de har en ‘pin it’-knap – som I måske har lagt mærke til, rundt omkring? – og man kan selv uploade sine egne billeder. Det er enormt praktisk, at man kan holde orden i sine billeder, i stedet for at de bare ligger i en stor mappe på computeren, eller på tumblr. Jeg bruger især pinterest til at finde DIY-idéer, bolig-, mode- og hårinspiration, og lækkert mad. I kan finde min pinterest her.

Hvis I har en pinterest, så del gerne i kommentarfeltet, så vi kan se hinandens!

4

 • Charlotte Skovhuus

  Uh, du må meget gerne følge min – http://www.pinterest.com/skovhuus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Jeg vil da lige kigge forbi! Tak fordi du deler den! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pinterest er virkelig genialt! Jeg bruger rigtig meget min bruger til at pinne billeder fra både Pinterest selv og fra andre hjemmesider. Det er lige nøjagtigt som du siger, et godt sted at gemme sine inspirationsbilleder. Ligeså pinner jeg også mest billeder af fashion, beauty, hår og styling i al almindelighed, men også andre billeder der kan tjene som inspiration til min egen fotografering og modelarbejde, altså billeder af modeller, natur, specielt arbejde med lys og andre fede motiver, og ellers bare andre stemningsfulde billeder, jeg synes er fede. 🙂
  Hver månded poster jeg også et indlæg, med de billeder jeg den sidste måned tid har fundet på Pinterest, såkaldte månedlige inspirations-indlæg, som inspirerer mig lige den måned.

  Min bruger er http://www.pinterest.com/annasophielj/boards/ 🙂

  Rigtig fed blog forresten, følger dig på bloglovin nu 🙂
  Kig meget gerne forbi, hvis det lyster.

  Mvh. Anna-Sophie
  http://www.annahontas.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen / onemore

   Tusind tak for din besked. Det er altid rart at høre, hvordan andre bruger fx pinterest!
   Det er jo det fede ved det – vi har hver vores måde, så det bliver personligt. Super fedt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: SKIRTS