HOMEMADE WELLNESS

WHAT TO DO IN THE NIGHT

dance-all-night-cityMan sidder en sen aften eller nat, og man kan ikke sove, men man ved heller ikke, hvad man skal give sig til. Sounds familiar? Dette er tilfældet for mig, de fleste nætter lige for tiden, så her er min top 6-liste over ting, man kan lave om aftenen/natten.

1. Se en film eller en serie. Det er jo klassikeren! Af film kan jeg anbefal Fight Club og af serier er I nødt til at se True Blood, Friends, Blue Bloods eller en anden krimiserier. Seriøst, det er det bedste! 2. Ryd op. Ok, for mit vedkommende skal jeg virkelig kede mig, for at gå igang med det. Men det er så rart at få overstået. Selvom der måske ikke umiddelbart trænger til rengøring, kan du jo sortere dit tøj eller makeup, eller rydde op i dine kasser, skuffer, skabe eller organisere dine bøger på en ny måde. Have fun! 3. Vær kreativ. Nok ikke det mest oplagte valg, hvis man ikke er kreativt anlagt, men man kan alligevel få sjov ud af det. Alle kan være kreative på en eller anden måde, man skal bare finde ud af, hvad man kan godt kan lide – og så skal du bare slå dig løs! 4. Wellness-wannabe. Læg en ansigtsmaske, tag et fodbad, fil dine negle og laker med neglelak, giv dit hår en kærlig omgang, eller hvad du nu ellers har lyst til eller mulighed for. Kig her, hvis du vil have inspiration til hjemmelavet wellness – fx ansigtsmaske og hårkure. 5. Genopfrisk gamle minder. Kig dine gamle billeder igennem, hvad enten det er en mappe på computeren eller facebook-arkivet. Det er super hyggeligt, at se lidt tilbage i tiden. Måske har du en scrapbog, du kan bladre i? Ellers har du nu en god undskyldning for at få lavet en. 6. Undersøg spændende emner. Alt hvad der interesserer dig. Universet, mennesket fysiologi, et bestemt dyr, menneskets hjerne (måske også dyrs hjerne?), eller hvis du ikke er til de store, svære, videnskabelige emner, så læs lidt om moden, eller din yndlingsserie. Nettet er fuld af sjove indslag, så bare kom igang med det!

Og listen kan naturligvis også bruges om dagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOMEMADE WELLNESS