LONELY SATURDAY

SHIRTS FOR FALL

fall shirts

Tak til en sød læser, der gjorde mig opmærksom på, at jeg er igang med en guide til efterårsgarderoben. Og ja, indrømmet, det havde jeg helt glemt! Men nu skal jeg nok få lavet de sidste indlæg til jer, inden efteråret er helt forbi. Se det tidligere indlæg om jakker her.

Denne gang handler det om diverse bluser og trøjer. En god efterårsgarderobe – og desuden også vintergarderobe – bør som minimum indeholde et let varieret udvalg af striktrøjer, sweatshirts, cardiganer, blazere og korte og tynde jakker. Ovenstående collage giver forskellige bud, på disse. Selvom mange af os muligvis har en tendens til, at iklæde os sort som primær farve (eller ikke-farve?), så har jeg givet lidt forslag til items, der ikke er sort, men stadig i den mørke efterårs- og vinterskala. For det er det, vi har mest lyst til lige nu, ikke? Mørkt, varmt, tykt, blødt tøj, vi kan putte os og flyde langt væk i. Om man er mest til sort eller farver, og i så fald hvilke farver, er lidt underordnet.

Se hvor tingene forhandles henne her.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONELY SATURDAY