KNÆK CANCER!

LONELY SATURDAY

billede133 billede134 billede142 billede144Denne lørdag aften, har jeg sidder herhjemme og nydt en stille stund. Dem har der ikke været mange af i min weekend, og resten af weekenden og starten af næste uge, byder heller ikke ligefrem på overskud af rolige øjeblikke. I dag har jeg været i Viborg med min mor. Hun skulle have nye briller (=45 minutters kø i Louis Nielsen), vi skulle købe et transportbur til lillehunden, og så skulle vi begge klippes. Spidserne og lidt etager blev det til denne gang, ikke det helt store.

I morgen tager vi (min familie, Chessie, min kæreste og jeg) til Rønde, hvor vi skal på et lille kursus i hundens kropskontrol. Det er opdrætteren der har arrangeret det, og et par af de andre hvalpekøbere kommer også, så det bliver rigtig hyggeligt. Jeg ved ikke helt hvad det går ud på, men det finder jeg nok ud.

På mandag skal min mor og jeg med Chessie til Randers, hvor vi skal til en hundefrisør, der skal vejlede os i pelspleje af en samojed. Vi når kun lige at komme hjem, så skal min far og jeg til hvalpetræning med Chessie. Det bliver nogle hårde dage for hende, så forhåbentlig sover hun godt, de næste par nætter og dage (vi krydser fingre!).

Lige nu sidder jeg og planlægger lidt indlæg til jer. Og se lige min fine kop, er den ikke sød?

2

 • Du lyder godt nok til at have travlt – men det er i det mindste nogle hyggelige ting, som du skal 😀

  Simone
  Microcut.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Puha ja, jeg føler mig også ret travl lige for tiden! 😀
   Det er dog sjældent, at der sker SÅ meget, på så kort tid. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNÆK CANCER!