NELLY MID SEASON SALE

KNÆK CANCER!

d4feb01e03df5ec31b27759d932cecacDet er nok ikke gået jeres næse forbi, at TV2 i denne uge, har haft ekstra fokus på cancer, med Knæk Cancer-kampagnen. Personligt mener jeg, at alle bør donere et beløb hertil, da cancer er noget, der vedrører os alle. Cancer er et alvorligt emne, og derfor bliver dette indlæg også af den mere alvorlige slags.

Jeg tror ikke, at der mange mennesker, der kan sige sig fri for, at have haft cancer tæt på livet. Heldigvis har jeg ikke selv oplevet dødelig cancer i min nærmeste familie og omgangskreds, men jeg kender flere, der har eller har haft cancer.

Min morfar har prostatacancer, der heldigvis blev opdaget tidligt, så han er i behandling. Min mors venindes datter, blev født med cancer i æggestokkene, og fik disse fjernet. Pigen overlevede, selvom det var en lang og opslidende kamp. I dag er hun i konfirmationsalderen, og er heldigvis ikke specielt mærket af det i dag. Derudover har min kærestes faster cancer, og min mors fætter i USA, har også cancer. Så jeg vil mene, at vi indtil videre er sluppet heldigt igennem cancerens klør, selvom jeg ‘kender’ flere, der har eller har haft cancer – og også nogen, der er død af det.

Min pointe er, at vi alle er ramt af det, på en eller anden måde, og derfor alle bør deltage i indsamlingen, så vi kan komme videre i kampen mod cancer. Der kommer hele tiden ny viden til, og det skyldes alt sammen, at verdens befolkning samler ind. Vi kan alle nyde gavn af forskningen og de resultater der kommer ud af det. Så derfor: hvis du ikke allerede har bidraget, så gør det! Og hvis du har bidraget, så skader det jo ikke, at gøre det igen. (indset glad smiley her!)

Slutteligt vil jeg sprede en masse respekt, til de der har overvundet cancer, og til de der stadig kæmper!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY MID SEASON SALE