SHIRTS FOR FALL

HOMEMADE WELLNESS

kate-moss-diy-face-maskDet er sundt at pleje sin hud og sit hår, og det behøver ikke, at være dyrt. De fleste plejeprodukter, kan du nemlig selv lave! Jeg har her samlet lidt tips til nogle gode hjemmelavede plejeprodukter. Så kan I selv afprøve og finde jeres favorit.

Ansigt: Der findes mange frugter, olier og andre ingredienser, der har god indvirkning på dit hud, og de kan blandes på hundredevis af måder. På denne hjemmeside står en hel masse forskellige opskrifter, med forskellige ingredienser. Find en der passer til din hudtype. Krop: Her i efteråret og vinteren, bliver huden let grå og trist at se på, og den føles tør. Det kan hurtigt redes med en bodyscrub. Brug den i badet, og smør en god bodylotion på bagefter. Se forskellige bud på hjemmelavede bodyscrubs her, her, her, her, her og herHår: Også håret har godt af lidt ekstra pleje, både nu til vinter, hvor frost, regn og blæst kan være hårdt for håret. Brug hårkuren efter shampooen og før balsamen, og lad den sidde i, i omkring 3-5 minutter. Find nogle gode bud på hjemmelavede hårkure her.

Kunne I tænke jer flere af denne slags indlæg, og evt. flere tips til pæn og sund hud og hår, her i vinterhalvåret?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHIRTS FOR FALL