DOGGIE

WHAT YOU NEED FOR FALL

autumn needs

Nu må det vidst være nok om de hunde. For nu, i hvert fald. I stedet vil jeg gå i gang med et blogge mere regelmæssigt igen – og dette skal kickstartes med en række temaindlæg, omkring efterårs must haves. På ovenstående collage er et lille udsnit, af lækre ting og sager, man godt kunne få brug for, her til efteråret. Se hvor tingene forhandles her. Men det slutter ikke her! I de næste par uger vil jeg lave seperate indlæg, til de forskellige kategorier – altså overtøj, sko, overdele, underdele, accessories osv. og give mit bud på, hvilke items der er vigtige at have, under hver kategori. Jeg håber, at det falder I jeres smag – og ellers må I råbe op! Eller smide en kommentar, for jeg kan nok ikke høre jer, hvis I råber…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOGGIE