COOL CHESSIE

DOGGIE

DSC03583DSC03597

DSC03610DSC03646DSC03650DSC03638

Jeg beklager på forhånd for det billedtunge indlæg, men nogle af jer har efterspurgt nogle lidt bedre billeder af min lille baby. Desværre har jeg endnu ikke fået taget nogle ordentligt full body billeder, men de kommer nok snart. Indtil da, kan I falder bagover af hendes charmerende hoved. Ikke alle billeder er lige skarpe, men jeg synes, at de var så søde, at de skulle med alligevel.

Slutteligt får I også et billede af min anden hund, Luna. Bemærk den søde fregne i øret (der desuden er kæmpe stort! – altså ørene).

2

 • Anne Sofie

  hvor er den bare fantastisk sød! jeg elsker de bamsede hunde 🙂 jeg er selv opvokset med Alaskan husky og malamute 🙂

  – Anne Sofie.

  http://widewardrobe.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Åh, jeg er også helt vild med med både Alaskan og Siberian husky og malamute
   De er fantastiske, både i udseende og personlighed. Jeg kan godt lide en hund, hvor man skal arbejde lidt for dens kærlighed og tillid – og det skal man i den grad med de racer, som med de fleste andre spidshunde. Dejlige dyr! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COOL CHESSIE