ER DET HER LIGE FOR SJOVT ELLER HVAD?

COATS FOR FALL

coats

En af de vigtigste ting at have i garderoben, når efteråret kommer, er nogle goder jakker og frakker. Man skal som minimum have en kort jakke og en længere frakke, og gerne så der er plads til at tage en tyk trøje på indenunder. Om man vælger at bruge de samme jakker til både efterår og vinter, eller om man vil have en overgangsjakke, er op til en selv. Man kan også vælge at bruge sin sommer- og forårsjakke om efteråret, med tykke trøjer indenunder når det bliver koldere, og så skifte til vinterjakke senere. Ovenover er både bud på jakker der kan bruges som overgangsjakker, og jakker der også kan bruges til vinter.

Den korte jakke kan fx være en læderjakker eller en tyk blazer. Man kan også vælge en lidt varmere og tykkere udgave, med mere for i, hvis man vil bruge den til vinter også. Den længere frakke kan fx være en pels eller blot en almindelig frakke. Igen kan man selv vælge, om den skal fungere som overgangs- eller vinterjakke. Derudover er det rigtig rart med en vest, som kan bruges til lag på lag, der er super praktisk, i efterårets svingende vejr. Den kan tages på, når der er koldt om morgenen, og tages af, når der er varmere om eftermiddagen. Udover de allerede nævnte, kan en regnjakke anbefales!

Se hvor alt forhandles henne her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET HER LIGE FOR SJOVT ELLER HVAD?