WORKOUT INSPIRATION #2

LIDT OM TV’ET

billede100

Forestil dig en regnvejrsdag. Det er koldt udenfor, det blæser og regnen vælter ned. Du gider ikke noget – ikke engang shopping (as if). Fjernsynet tændes, du putter dig under dynen, med en kop varm et-eller-andet og gør dig klar til at se din yndlingsserie. Aaarh, det er dejligt!

Ja, jeg er sådan en person. En person der bare elsker serier og fjernsyn generelt. Og gerne rigtig mange af dem. Mine yndlings inkluderer følgende:

NCIS, Bones, Two and a half men, According to Jim, Scrubs, Blue Bloods, Lie to me, Modern Family, Sex and the City, Desperate Housewives, Ringer, True Blood, Friends, Will & Grace, Beverly Hills 90210 (ja, det er rigtigt!), Reba, Breaking Bad, Awake osv. osv. osv.

Og jeg kunne virkelig blive ved. Disse er dog dem, jeg ser oftest og helst slår over på. Der findes masser af andre, som jeg kun følger halvhjertet, men de bliver ikke nævnt her. Hvis du, ligesom mig, er en virkelig serie-elsker, og vil du gerne stifte bekendtskab, til nye serier, så slå over på tv2 zulu lørdag og søndag eftermiddag, hvor de viser serier hele eftermiddagen – den samme serie/sæson hele eftermiddagen, vel at mærke. Lørdag er det komedie, søndag er det drama/krimi. Virkelig et kig værd, og perfekt tømmermænds-tv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WORKOUT INSPIRATION #2