WHEN I GET MY OWN

DAY VS NIGHT

day vs night

Ugens day vs night indlæg tager udgangspunkt i den fine kjole, med draperet detalje. Den er god både til hverdag og fest, og her er mit bud på, hvordan jeg ville style den. Grå går normalt også godt til pang- og neonfarver, der har været in i foråret og sommeren, men her til efteråret og vinteren, er jeg mere til afdæmpede, mørkere og mere afslappede farver. Vil man gerne have lidt farve ind i outfittet, kan man let tilføje farverige accessories, fx i form af øreringe, sko eller taske. Kjoler kan også sagtens bruges til vinter, hvis man blot tager et par strømpebukser eller nylonstrømper på indenunder, og en varm jakke eller blazer udenover. Se hvor tingene forhandles henne her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN I GET MY OWN