IT IS GETTING COLD

DAY VS NIGHT

day vs night

I denne uges day vs night, har jeg valgt at fokusere på et item, der er enormt populært i blogland – og modeverden – og som har været det i mange år og vil være der længe endnu. Denne vinter byder nemlig også på pels og andre dyrematerialer, og da jeg endnu ikke ejer sådan en, skal jeg have anskaffet mig en. Jeg skal bruge efteråret og vinteren på at lede efter den perfekte. Jeg går dog i ret høj grad ind for dyrevelfærd og jeg vil derfor selvsagt gå efter en faux fur – altså falsk pels – men stylingen er den samme, om det er faux eller ej.

Man vil jo umiddelbart tro, at en pels ikke går an i nattelivet – men der må man tro om igen, for en pels er på mange punkter noget nær uundværlig, når man færdes om natten, især om nogle måneder, når nattetimerne bliver ubærligt kolde. Jeg vil style den med et par fede stiletter, en feminin og rå bodystocking, og et par skinny læder-look-alike-bukser og en rå pung. Om dagen ville jeg umiddelbart holde det i sort, men farve og mønstre kan sagtens gå an til denne fine sag.

Find forhandlere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT IS GETTING COLD