SPORT IS IN

KEEP IT SIMPEL

DSC03322 Unavngivet Unavngivet2 Unavngivet3Secondhand shirt / Only shorts / Ebay bag

Som I nok kan se, har jeg klippet parykken, som jeg truede med for ikke så længe siden. En af dagene får I selvfølgelig et indlæg dedikeret til netop den nye frisure. Ellers har jeg i denne wekeend bare hygget mig. Fredag var jeg til bil-o løb, med to skønne piger. Lørdag blev jeg klippet og var i byen det meste af natten. Søndag brugte jeg egentlig bare på at se desperate housewifes hos min kæreste, og spise god mad. I dag har jeg shoppet lidt – indlæg om det senere – og nu sidder jeg hos min mormor og morfar, hvor min kæreste og jeg overnatter. Jeg kommer dog ikke til at sove i natten, da jeg får svar omkring uddannelse i nat eller i morgen tidlig. Hele min fremtid afgøres om ganske få timer – næsten hele min fremtid, ihvertfald. Gonna die!

2

 • Dit hår er virkelig pænt, og så ser det skide sundt ud!
  Kom du ind?! og hvad havde du søgt ind på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina Sørensen

   Tusind tak, det er fandme rart at få at vide! 😀

   Ja, jeg kom ind – indlæg er på vej!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPORT IS IN