SPORT IS IN

KEEP IT SIMPEL

DSC03322 Unavngivet Unavngivet2 Unavngivet3Secondhand shirt / Only shorts / Ebay bag

Som I nok kan se, har jeg klippet parykken, som jeg truede med for ikke så længe siden. En af dagene får I selvfølgelig et indlæg dedikeret til netop den nye frisure. Ellers har jeg i denne wekeend bare hygget mig. Fredag var jeg til bil-o løb, med to skønne piger. Lørdag blev jeg klippet og var i byen det meste af natten. Søndag brugte jeg egentlig bare på at se desperate housewifes hos min kæreste, og spise god mad. I dag har jeg shoppet lidt – indlæg om det senere – og nu sidder jeg hos min mormor og morfar, hvor min kæreste og jeg overnatter. Jeg kommer dog ikke til at sove i natten, da jeg får svar omkring uddannelse i nat eller i morgen tidlig. Hele min fremtid afgøres om ganske få timer – næsten hele min fremtid, ihvertfald. Gonna die!

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SPORT IS IN