CHANEL 2.55 LOOK ALIKE

GOODIEBOX: JUNI

DSC04508Så ankom juni måneds Goodiebox. Som jeg nævnte sidste gang (her), så koster Goodieboxen nu 139 kr., altså en prisstigning på 20 kr. Jeg vil derfor give en lille anmeldelse af denne boks, for at klargøre, om den også er 20 kr. mere værd.

Normalt modtager man en enkelt eller to full size produkter, mens der i denne pakke, er hele fem full size produkter – altså en ret stor stigning. For 139 kr. får man derfor, i denne pakke, full size produkter for – og hold nu fast – 310 kr. Derudover kommer de mindre produkter. Udover det viste på billedet, kom også en shampoo og conditioner prøve, som er med i næsten alle pakkerne. Samlet set får man derfor ca. varer for 400 kr., men betaler altså kun 139 kr. Ulempen ved det er selvfølgelig, at man ikke selv vælger sine produkter, og derfor ikke nødvendigvis får noget, man kan bruge. Om ikke andet, er det altså stadig meget billigt – og så kan man jo sælge den til en veninde, eller lave en give-away (hvis man har en blog). Konklusionen herpå må være, at jeg synes det er et ganske glimrende køb, også selvom ikke alle boksene er lige gode. Hvis du gerne vil modtage en Goodiebox, så gå ind på deres hjemmeside her, og læs mere.

Er I tilfredse med jeres Goodiebox, og hvad er jeres tanker om prisstigningen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANEL 2.55 LOOK ALIKE