NEW IN: LOUI LACE BODYSTOCKING

WHITE OBSESSION


DSC04392

DSC04393 DSC04397

OK, jeg indrømmer det, jeg har ikke været en særlig sød blogger, her på det sidste. Jeg har været så eksamens-optaget (læs: sovet længe, ligget hele dagen i solen og læst The Hunger Games-trilogi, spist masser af usundt mad), at jeg ikke har haft tid til at blogge. Shame on me. MEN nu er jo ovenpå igen, og vil derfor også starte blødt ud, med et lille kig i min garderobe. Jeg tænker at jeg den næste uges tid, vil vise et lille udsnit af min garderobe, fordelt på forskellige kategorier. I dag starter vi ud med min trang til hvidt/råhvidt tøj; bluser, t-shirts, sweaters, striks osv. Og som om det ikke er nok, så får I endda også lidt info om hver item, startende fra venstre:

Den første er en ret tyk strik, som min mormor strikkede til min mor, da hun var lidt yngre end mig. Nu har jeg så overtaget den – og den var faktisk mit første hvide item, udover basictoppe. Den anden er en oversized turtleneck-strik, som jeg har købt ved spilopperne i Viborg (fyld en indkøbspose for 35 kr., haps haps!). Den er lang nok til at kunne bruges som kjole, hvilket jeg allerede har gjort et par gange her i foråret. Den tredje er en ultrablød, let strik fra Only. Jeg købte den på udsalg for et par måneder siden i Vero Moda. Den fjerde er en råhvid skjorte, med fine guldknapper for oven. Den er second hand, og kostede mig en flad 10’er. Den femte er en råhvid blazer, som jeg købte i sommers. Jeg havde ledt efter sådan en i et par måneder, da den pludselig dukkede op til halv pris i Only. Den sjette er den nyeste af disse items, idet den kun er et par uger gammel. Jeg har købt den i str. XL, for at den skal være rigtig oversized. Den syvende røg med hjem i samme pose, som turtleneck-strikken, og er også dejlig oversized og brugbar som kjole. Det ottende er en asymmetrisk skjorte fra Only, jeg købte da jeg skulle til min kusines konfirmation sidste år, og jeg har brugt den mange gange siden. Den niende og sidste, er en fin, let t-shirt, med let glimmer på. Jeg købte den i sensommeren sidste år, i H&M.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: LOUI LACE BODYSTOCKING