EBAY TIP: SAME SAME

GOODIEBOX: APRIL

IMG_0269Så fik jeg mig endelig taget sammen, til at fortælle lidt om goodieboxen i april. Ikke alle tingene er med på billedet her, men det skyldes altså, at det er længe siden jeg modtog den, så jeg har taget tingene i brug, og kan nu ikke finde det – ja, jeg har en vane med at efterlade mine ting overalt, ofte også i andre menneskers hjem. Vildt irriterende. Anyway, så indeholdt boksen også en lille parfumeprøve, rabatkoder til nogle hjemmesider og noget ansigtsrens. Men det bedste ved det hele, er da næsten farven på boksen – den skriger forår så højt, at man bliver døv af det!

Ellers går jeg og har det ret godt. Vi har trukket nogle af vores eksamener i dag – alle dem inden d. 30/5. Og hvor heldig kan man være? Jeg skal op i 4 ud og 4 mulige skriftlige eksamener (yesyesyes!), det vil sige, at jeg skal op i 2 mundtlige eksamener, hvoraf jeg kender den ene (AT, obligatorisk). Den anden bliver offentliggjort på onsdag. Jeg krydser hele kroppen, for at undgå matematik.

Jeg håber I har det superb derude, vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP: SAME SAME