MIT LILLE PROJEKT

STUDENTERKJOLER

student 2013
student 2013

Da jeg bliver student her til sommer, er jeg ved at lede efter fine studenterkjoler, og disse to kjoler er begge ret perfekte. Begge kjoler har jeg stylet på to måder: et feminint og et mere råt look. Det er lige pt. svært for mig at afgøre hvilket jeg er mest til, men det er nok den første kjoles søde look. Kunne I forresten tænke jer studenerlooks med andre farver? Både andre farver kjole og andre farver accesories? Jeg er naturligvis gået efter hvad der ville matche den røde studenterhue, da jeg jo bliver STX-student. Uha, og vi fik vores huer tidligere på ugen, så nu er det ved at være tæt på!
Klik på billederne for at se hvor tingene kan købes

Jeg håber I har nydt fridagen og at I får en skøn weekend! Vi ses derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT LILLE PROJEKT