VINDEREN AF GIVE AWAY ER FUNDET

MIT LILLE PROJEKT

DSC04367 DSC04369DSC04375

Ja, det er mit lille projekt, som jeg fortalte jer om den anden dag. Mit skrivebord er så rodet for tiden (fordi jeg smider alt mit lort derover…) så jeg fik ryddet det lidt op, og så hængt disse fine tegnestifte op til halskæder. Jeg faldt tilfældigvis over dem (tegnestiftene) i Bog og Idé, og de kostede en flad 10’er. Hapshaps sagde jeg, og vupti sad de fast i min væg.

Derudover skal jeg virkelig have lavet lidt mere orden i mit skrivebordslort, da det også fungerer som makeup bord og åbenbart også smykkebord. Skal bare lige finde ud af hvad der skal ske (og hvad der ikke skal ske)…

Nå, men jeg håber I alle har haft en skøn dag! I’m out!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDEREN AF GIVE AWAY ER FUNDET