GOODIEBOX: MARTS

LIDT OM EN MASSE SPAM

564108_4772573472176_1585000210_nHvis der sidder en erfaren blogger fra Bloggers Delight derude, så må I gerne råbe højt lige nu. Jeg har nemlig et spam-problem er på bloggen, og jeg vil gerne vide om det er normalt. I en periode fik jeg en spam besked et par gange om ugen, hvor det bare var en kort, engelsk besked med “love your blog” og den slags, så jeg godkendte dem. Den sidste uges tid er der kommet et par stykker om dagen, og jeg har ikke godkendt dem, fordi det ikke gav mening, og det lignede beskeder til andre blogs, for det var svar på spørgsmål osv. som slet ikke hang sammen med mine indlæg. Nå ja, tænkte jeg, og slettede dem. MEN i dag, da jeg  loggede på, var der pludselig – og hold nu fast – fucking 98 spambeskeder, de fleste af dem gav ingen mening. Nogle på engelsk, nogle på dansk/svensk/norsk, nogle bare et enkelt bogstav. Igen lignede de fleste svar på andre blogindlæg, men ikke noget der hang sammen med denne blog.

SÅ nu til spørgsmålet – er det normalt, at der kommer så mange spamindlæg, og hvorfor dælen kommer de? Har aldrig oplevet det før, så jeg blev ret overrasket. Nogen der ved hvad man kan gøre ved det, eller om man bare skal ignorere det og slette dem?

Og så back to reality – billedet er fra min efterårsferien i Alanya i Tyrkiet – og hvor kunne jeg virkelig godt bruge sådan en ferie igen. Desværre ser det ikke ud til, at jeg får råd til ferie i år, æv æv. Men det er der jo ikke noget at gøre ved. Lige nu sidder jeg og min kæreste hos min mormor og morfar, hvor vi skal sove i nat. Det er så hyggeligt at besøge dem, selvom jeg er her tit. I morgen skal vi til påskemiddag hos min kærestes forældre, og på søndag står den på påskemiddag hos mormor og morfar. Alt den med, jeg skal vidst på skrump senere…

God påske alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX: MARTS