EBAY SKJORTER

NEW IN: SWEATER OG STRIK

DSC04208 DSC04210 DSC04211 DSC04213Ja, så har jeg været på den igen. Den grå sweater er købt i only for 130 kr, og striktrøjen er fra ebay, her. Den blev jeg desværre ret skuffet over, da den ikke rigtig levede op til mine forventninger. Den er slet ikke så oversized som den ser ud til, ærmerne er lige korte nok og sidder ret stramt. Men udover det er det dog en fin trøje, der passer fint her til foråret, for den er også ret tynd. Den grå var egentlig lidt et impulskøb, for jeg fik gik frysende rundt inde i byen, og fik bare sådan lyst til en varm og stor sweater. Og bum, der var den så, til billige penge! Og jeg har forresten også modtaget de læderleggins fra ebay, som jeg bestilte samtidig med trøjen, her. Men dem får I at se en anden god gang!

Og husk at I meget gerne må komme med forslag osv. i indlægget her, og at I også meget gerne må følge mig på bloglovin her, så vi kan komme op på 50 followers – får så får I jo en give-away!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY SKJORTER